Deelname Assyrian Policy Institute Virtual Conference 2020

Op 21 en 22 november 2020 organiseert Assyrian Policy Institute (API) een virtuele conferentie met verschillende leiders, beleidsmakers, academici, pleitbezorgers en activisten van over de hele wereld voor een tweedaagse innovatieve conferentie. Het doel is gericht op wegen naar een duurzame toekomst voor Assyriërs in de landen die hun traditionele thuisland vormen door middel van verschillende panelsessies.

Deze panelsessies bevatten geplande Q&A-sessies tussen sprekers en presentatoren, evenals discussiefora voor deelnemers. Workshops creëren de ruimte voor deelnemers om creatief strategieën te bedenken, prioriteiten te identificeren en gezamenlijk actieplannen te ontwikkelen. Gelijktijdig met deze sessies zal aanvullende inhoud beschikbaar zijn voor on-demand content en virtuele presentaties zullen de ruimte bieden om het belangrijke werk van andere Assyrische organisaties te laten zien.

De virtuele conferentie biedt live sessies, on-demand content, interactieve workshops, netwerkmogelijkheden en meer. Namens de Assyrische Federatie Nederland zal onze voorzitter spreken op 22 november 2020.

Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze online conferentie!

Aanmelden: https://www.assyrianpolicyconference.org
Programma: https://www.assyrianpolicyconference.org/event-program